De ce sa achizitionez un purificator de apa
Alegeti sa achizitionati un purificator de apa din urmatoarele motive :
Daca-l achizitionati |
Daca nu-l achizitionati |
·Aveti in permanenta acasa apa purificata atat pentru baut cat si pentru gatit. |
·Nu aveti…. |
·Va protejati sanatatea atat dumneavoastra cat si a celor dragi. Sanatatea nu se ia si nici nu se da, ea se pastreaza.Depinde de fiecare dintre noi cat de mult dorim sa o pastram. ·Sanatatea nu inseamna totul, dar totul inseamna nimic fara sanatate. |
·Daca obisnuiti sa consumati apa de la robinet ( din cafeaua pe care o consumati zilnic, din mancaruri, din compoturi sau alte preparate in casa, care toate intr-o masura mai mare sau mai mica contin apa ) o sa observati ca a doua zi nu o sa muriti. Nici macar nu va veti imbolnavi. Daca a-ti avea macar un mic simptom poate ca ar fi mai bine deoarece ar fi un semnal de alarma tras la timp. Neavandu-l va veti incuraja singur ca nu este atat de necesar sau daca e necesar “nu arde” si nu-l veti achizitiona. Poate ca pe moment e mai important zambetul sau sarutul unui copil care va imbratiseaza cand ii daruiti un telefon mobil ( poate mai scump) de ultima generatie. |
·Va protejati timpul si sanatatea prin eradicarea aprovizionarii si a caratului apei imbuteliate. |
·Va “scoateti sufletul” cu caratul apei la bidon de la supermarket si dati fuga seara tarziu sa cumparati o sicla de apa cand realizati ca provizia s-a terminat. |
·Protejati mediul datorita faptului ca nu mai sunteti nevoit sa achizitionati si pet-uri. |
·Aveti in permanenta grija atat a pet-urilor pline cat si a celor goale. In loc sa aveti in casa cat mai mult spatiu veti avea spatii ocupate cu ambalaje pline si ambalaje goale. |
·Apa de la purificator este intotdeuna proaspata si in cantitate destula. |
·La apa imbuteliata nu aveti garantia ca a fost pastrata la loc intunecat si racoros asa cum prevede fabricantul. Sticlele tip pet sunt nocive daca nu se respecta acesti parametri. In situatia in care sunteti norocos si apa a ajuns la dumneavoastra “ in regula” va trebui sa o consumati in totalitate dupa ce a-ti desigilat sticla. Initial apa nu este contaminata dar expunerea ei la aer reduce aceasta proprietate. |
·Costurile sunt extraordinar de scazute deoarece durata de viata a filtrelor este mare, ele costa putin ( la produsele Puri Optima ) iar amortizarea investitiei initiale se realizeaza rapid. |
·Cu fiecare litru de apa imbuteliata pe care o cumparati achitati si alte produse si servicii de care nu aveti nevoie. Acestea sunt: costul ambalajului, costul etichetei, costul imbutelierii, costul manipularii si al transportului, costul depozitarii, costul vanzarii, costul intermediarilor,costul transportului la dumneavoastra acasa si costul poluarii mediului cu toate aceste lucruri. Platiti degeaba toate acestea pentru un singur litru de lichid indispensabil vietii…. |
·Consumati apa asa cum trebuie (1,5-2 litri pe zi ), va hidratati corpul in mod corect si sanatos. |
·Consumati apa daca aveti si nu cumva a-ti uitat sa o achizitionati. Daca aveti mai putina o lasati la copii dumneavoastra fiind nevoit sa beti apa de la robinet sau sa rabdati….. |
·Dupa numai sase luni de folosire (dupa ce veti schimba setul de filtre uzate ) veti realiza ca tot cea ce vedeti in ele ar fi ajuns implicit in farfuria dumneavoastra si a celor dragi. Abia atunci veti realiza incontestabil ca achizitia unui purificator de apa a fost una dintre cele mai importante decizii pe care a-ti luat-o vreodata in viata dumneavoastra. Abia atunci veti realiza importanta lui si-l veti considera un accesoriu obligatoriu in bucatarie. |
·Nu veti sti niciodata de unde “ vi se trage ” si veti fi tentat sa dati vina pe orice altceva. Toate acestea deoarece nu veti avea aceasta experienta comparativa. |
Apa fiarta si racita nu este recomandata. Asta deoarece din apa se evapora doar ce e bun si ea ramane mai concentrata cu sedimente. Sedimentele nu se evapora. Prin fierbere se distrug numai cateva bacterii, marea majoritate a acestora si mai ales a virusilor fiind rezistenti la fierbere. Datorita acestui mic “ castig “ apei i se afecteaza gustul si implicit toate legumele din mancare prin fierbere indelungata i-si pierd din proprietati. Legumele si fructele trebuiesc consumate cat mai aproape de starea lor naturala. Pentru aceasta este nevoie incontestabil ca apa folosita sa fie dinainte purificata pana ce ajunge la compozitia ei initiala : H2O ( doua molecule de hidrogen si una de oxygen). Nimic altceva in plus.
Apa minerala este recomandata pentru consumul ocazional. Orice consum de minerale in exces, (mai ales daca organismului tau chiar nu-i trebuie acele minerale) poate duce la reactii adverse. Nu putine sunt cazurile cand datorita consumului excesiv de calciu si magneziu acesta s-a depus pe unde nu trebuie cel mai frecvent la rinichi si la la incheieturi ducand la dureri groaznice si scaderea mobilitatii.
Categorii de produse
- Instalaţie de potabilizare a apei pt. întreaga casa
- Filtre cu osmoza inversă pt. bucătărie - construcţie clasică
- Filtre cu osmoză inversă pt. bucătărie - construcţie compactă
- Sisteme de filtrare a apei pt. uz comercial/rezidenţial
- Purificatoare apă pt. birou
- Ionizator/ Activator de apa alcalină/ Apă acidă
- Sterilizarea apei cu ozon
- Sterilizarea apei cu U.V
- Dedurizatoare casnice / industriale
- Staţie de deferizare-demanganizare eliminare hidrogen sulfurat (H2S)
- Staţie eliminare amoniu (NH3)
- Staţie eliminare nitriţi nitraţi azotaţi-NO3
- Staţie eliminare arseniu (As)
- Staţie de filtrare cu carbune activ
- Sisteme industriale de purificare a apei
- Ultra filtru din inox