Despre Xado

 

XADO este o companie internationala in domeniul chimiei, infiintata in 1991. La ora actuala aceasta este una dintre cele mai puternice companii in domeniul nanotehnologiei din Europa, fiind astazi prezenta in 120 de tari de pe toate continentele.

XADO are sediul central in Kharkov, Ukraina. In 1998 rezultatele cercetarii intensive in nanotehnologie a dus la descoperirea Fenomenului Revitalizarii.

XADO este singura tehnologie NANO din lume care restabileste complet geometria pieselor si mecanismelor uzate din componenta oricarui tip de vehicul (autoturisme, camioane, cai ferate, aeronave, vapoare, masini agricole, armament, utilaje constructii drumuri si poduri, industrie si lista poate continua).

XADO produce o gama completa de geluri revitalizante pentru sistemele din componenta oricarui tip de vehicul. In plus, exista uleiuri auto/moto speciale, vaseline cu revitalizanti, aditivi pentru uleiuri si tratamente de carburanti.

XADO - Remediaza, repara, protejeaza
XADO este o tehnologie patentata, care remediaza, repara si protejeaza suprafetele de lucru ale oricarui tip de motor, mecanism sau echipament, fara a necesita demontarea si reparatiile costisitoare ale acestora. Rezultatele obtinute, de exemplu in ceea ce priveste motorul vor consta in reducerea consumului de carburant, cresterea compresiei, cresterea duratei de exploatare, reducerea vibratiilor si zgomotelor in functionare si scaderea emisiilor de noxe.

  1. 1. Suprafata inainte de tratare
  2. 2. Suprafata refacuta cu un strat metaloceramic

 

XADO – Nano-Tehnologie
Tratamentul XADO actioneaza la nivel atomic, construind un nou strat metaloceramic rezultat din interactiunea atomilor cu legaturi electrice libere din structura cristalina a metalelor si particulele microscopice de ceramica, prezente in lubrifianti (ulei sau vaselina), utilizand energia creata de frecarea mecanica, generata la nivelul suprafetelor de frecare existente in orice motor sau mecanism.

Particulele atomice ale revitalizantului XADO se combina cu atomii care au legaturi electrice libere, aparuti in urma uzurii, in reteaua cristalina metalica si impreuna duc la formarea si cresterea pe suprafata uzata a piesei metalice originale a unui strat metaloceramic, refacand astfel structura de suprafata si forma geometrica initiala a piesei.

  1. 1 .Defect in forma literei ”N”
  2. 2. Inceputul tratamentului cu Revitalizant XADO
  3. 3. Defectul a fost eliminat, suprafata este acoperita cu un strat de metaloceramica

 

Un strat METALOCERAMIC durabil - extrem de dur si foarte neted
Tratamentul XADO depune pe suprafetele de frecare un strat metaloceramic format din particulele metalice din structura cristalina a metalului si ceramice depuse de revitalizant, care este extrem de neted si mult mai dur decat structura metalica originala.

Stratul metaloceramic se integreaza perfect in structura metalica a piesei, nefiind un strat separat (este crescut in legatura directa cu atomii de metal), si are un indice al duritatii determinat prin metoda Rockwell: 320 (metalul uzual: 90; diamantul: 420).

In timpul functionarii mecanismului, stratul METALOCERAMIC dezvolta temperaturi si forte de frecare mult mai mici, care permit acestuia sa functioneze mult mai eficient, astfel: creste eficienta mecanica si compresia motoarelor, reduce frecarile, consumul de energie (carburant), scad zgomotele si vibratiile in functionare si cel mai important emisiile de noxe, creste perioada de exploatare de 2-4 ori a oricarui motor sau mecanism.

XADO – Gel revitalizant pentru tratamentul complet al oricarui vehicul – motoare cu ardere interna, cutii de viteze (manuale si automate), cutii de transfer, transmisii finale, diferentiale, sisteme de alimentare, sisteme de servodirectie sisteme hidraulice, sisteme de ungere centralizata - aditivi de ulei si chimicale auto

De ce XADO?

 

• XADO economiseste combustibil și energie
• XADO îmbunătățeste considerabil performanțele motorelor, mecanismelor, etc.
• XADO extinde durata de viață a pieselor în mișcare de două-patru ori
• XADO oferă reparații auto foarte economice
• XADO protejeaza mediul înconjurător
• XADO este sigur
• XADO este garantat

Inainte de XADO

Dupa XADO

Despre Xado

XADO produce o gama completa de geluri revitalizante pentru sistemele din componenta oricarui tip de vehicul. In plus, exista uleiuri auto/moto speciale, vaseline cu revitalizanti, aditivi pentru uleiuri si tratamente de carburanti.

Contact

Tel: 0727.742.258;  0748.533.163
E-mail
:office@listec.ro

This template downloaded form free website templates