Panouri radiante casnice

Description: EnergoStrip foto 01 

Sistem de corpuri electrice de încălzire EE poate fi montat pe tavan de la o înălţime de 2m până la 40m. Pot fi utilizate pentru şcoli, biserici, sere, depozite, showroom-uri, fabrici, terenuri de tenis, săli de sport. Sistemul este simplu şi uşor de instalat. Datorită faptului că e montat pe tavan, eliberează pereţii şi podeaua, creând astfel spaţiu. Economia de energie variază de la 25-50%. Sistemul EE radiază căldură care e înmagazinată de podele şi pereţi.

Sistemul de corpuri electrice are grad de protecţie IP44 şi prin construcţie este rezistent la apă, putând fi folosit atât în zone umede cât şi uscate.

Sistemul de corpuri electrice ES este confecţionat din tablă de oţel acoperită cu o vopsea albă (cu excepţia modelului EE42-galvanizat natural), fiind disponibile 3 modele, vezi tabelul. Corpul cu 1 element radiant EE4, EE6, EE10. Corpul cu 2 elemente radiante EE8, EE12, EE16. Cu 3 elemente radiante EE24, EE30, EE42. Disponibil atât la 230-240V cât şi la 400-415V. EE24, EE30, EE42 pot fi convertibile între 230-240V şi 400-415V.

  Description: EnergoStrip foto 04

Corpul electric se montează pe tavan (vezi distanţa în tabel) folosind consolele standard pentru tavan. Poate fi suspendat de cabluri, lanţuri etc.(pentru corpurile EE24, EE30, EE42 se recomandă utilizarea consolelor de montare). Prin construcţie se împiedică formarea câmpurilor electromagnetice în interiorul corpurilor (propagare testată de SEMKO).
Description: EnergoStrip tabel

Controlul temperaturii se realizează prin utilizarea termostatelor de cameră, iar acolo unde sunt montate mai multe corpuri radiante în aceeaşi încăpere poate fi folosit panoul de control.

 

Description: EnergoCasette foto 01

Sistemul  de corpuri electrice de încălzire ENC poate fi montat în tavane false (profil T 15-24mm) sau direct pe tavan, fixat pe console suplimentare. Corpul radiant poate fi montat la o înălţime de aproximativ 3,5 m. Acesta are o temperatură scăzută la suprafaţă, nu mai mare de 100°C emiţând o căldură plăcută şi confortabilă. Este indicat pentru o gamă largă de aplicaţii, case, şcoli, birouri, spitale. Eliberează pereţii şi podeaua, salvând spaţiu şi energie de aprox. 15-30%.

Description: EnergoCasette foto 02
Sistemul de încălzire prin radiaţie montat pe tavan reprezintă un mod natural şi confortabil pentru încălzirea spaţiilor. 
ENC este vopsit în alb fiind disponibile 2 modele: ENC300 şi ENC600 la 230-240V (vezi tabelul).
Description: EnergoCasette tabel

Controlul temperaturii se realizează prin utilizarea termostatelor de cameră, iar acolo unde sunt montate mai multe corpuri radiante în aceeaşi încăpere poate fi folosit panoul de control.

 

Description: EnergoInfra foto 01
Sistem de corpuri electrice de încălzire EIR este un sistem de încălzire ce poate fi utilizat pentru încălzire totală sau ca modalitate de încălzire suplimentară în sere, balcoane, curţi interioare şi este eficient în încălzirea zonală în ateliere şi depozite. Sistemul de corpuri electrice are grad de protecţie IP44 şi prin construcţie este rezistent la apă, putând fi folosit atât în zone umede cât şi uscate. Astfel, sistemul poate fi folosit în băi şi în spaţii utilitare. Sistemul se poate monta atât pe tavan cât şi pe perete.
Description: EnergoInfra foto 02
Corpurile electrice EIR sunt confecţionate din tablă de oţel galvanizată care oferă sistemului rezistenţă îndelungată. Învelişul (carcasa) este acoperit un un strat de vopsea albă şi este prevăzut cu reflectoare din aliaj de aluminiu. Grilajul de protecţie şi elementul de încălzire sunt făcute din oţel inoxidabil.

EIR este disponibil în 3 modele, EIR500, 1000, 1500 la 230-240V, vezi tabel. Sistemul poate fi montat pe tavan sau pe perete. Consolele de susţinere sunt ajustabile şi pot fi înclinate la diferite unghiuri. Corpul radiant poate fi suţinut de cabluri, lanţuri, etc.
Description: EnergoInfra tabel

Controlul temperaturii se realizează prin utilizarea termostatelor de cameră, iar acolo unde sunt montate mai multe corpuri radiante în aceeaşi încăpere poate fi folosit panoul de control.

 

Description: EnergoLine foto 01
Sistemul de panouri radiante EIRL poate fi montat sub bănci în biserici, săli de aşteptare, săli, holuri, săli de sport, tribune etc. Montajul pe tavan este eficient până la o înălţime de 3m. Nu incomodează şi se îmbină foarte bine cu mediul din punct de vedere estetic. Sistemul de panouri electrice are grad de protecţie IP44 şi prin construcţie este rezistent la apă, putând fi folosit atât în zone umede cât şi uscate.

Panoul EIRL este îngust, doar 3,5cm, iar suprafaţa de încălzire are o temperatură scăzută, radiind căldură. Sistemul a fost proiectat special pentru a fi montat sub bănci sau pe tavane.

Montat sub bănci, sistemul de panouri radiante poate fi utilizat în biserici, săli de aşteptare, săli de sport. Astfel, panoul încălzeşte banca şi podeaua de sub bancă. Aceasta reprezintă o metodă foarte bună de a încălzi anumite părţi din cadrul încăperilor care au un volum mare de aer ce nu trebuie încălzit.
Description: EnergoLine foto 03
Montat pe tavan, sistemul de panouri radiante este indicat pentru spaţii mici care au o înălţime de montaj de max. 3m. Poate fi instalat pe tavan sau pe perete. Sistemul înlocuieşte eficient pierderile de căldură şi reduce curenţii de aer. Oferă un confort termic sporit şi scade costurile cu 15-25% în comparaţie cu un sistem de încălzire tradiţional.
Description: EnergoLine foto 02
EIRL este vopsit în alb şi sunt disponibile 2 mărimi la 230-240V. Sistemul de panouri electrice are grad de protecţie IP44 şi prin construcţie este rezistent la apă, putând fi folosit atât în zone umede cât şi uscate.
Description: EnergoLine tabel
Controlul temperaturii se realizează prin utilizarea termostatelor de cameră, iar acolo unde sunt montate mai multe corpuri radiante în aceeaşi încăpere poate fi folosit panoul de control.

Panouri radiante industriale

Description: EnergoInfra Industry foto 01

Sistemul de corpuri electrice EIRI oferă încălzire eficientă pentru majoritatea aplicaţiilor şi mediilor de lucru care au înălţime de montaj mare (6-40m). Datorită acumulării de căldură în podele, pereţi şi alte suprafeţe rezultă un necesar de temperatură a aerului mai scăzut, economisindu-se 25-50% energie, dar obţinându-se acelaşi confort termic. Sistemul de corpuri electrice EIRI, datorită eficienţei sale, poate fi folosit şi în exterior, ex: zonă de încărcare. Sistemul de corpuri electrice are grad de protecţie IP44 şi prin construcţie este rezistent la apă, putând fi folosit în zone umede, uscate şi în cadrul instalaţiilor exterioare.
Description: EnergoInfra Industry foto 03
Temperatura ridicată de pe suprafaţa corpurilor permite utilizarea sistemului în multiple aplicaţii care implică încălzirea totală a încăperilor cu înălţimi mari, de la aprox. 6-40m, şi încălzirea zonală în medii de lucru uscate, de la o înălţime de aprox. 3,5m. Sistemul poate fi utilizat şi în aplicaţii exterioare, ex: zone de încărcare, tribune etc.
Description: EnergoInfra Industry foto 02
Corpurile radiante EIRI sunt confecţionate din tablă de oţel galvanizată gri (fără strat de vopsea albă) şi cu reflectoare din aliaj de aluminiu. Sistemul de corpuri electrice EIRI este disponibil în 3 modele, EIR3000, 4500, 6000, vezi tabelul. Sistemul de corpuri electrice are 3 elemente de încălzire separate, 1+1+1 , şi poate fi legat fie la 230-240V sau la 400-415V. 
Description: EnergoInfra Industry tabel
Corpurile pot fi montate pe tavan sau pe perete. Consolele de susţinere sunt ajustabile şi pot fi înclinate la diferite unghiuri. Corpul radiant poate fi susţinut de cabluri, lanţuri, etc.

Controlul temperaturii se realizează prin utilizarea termostatelor de cameră, iar acolo unde sunt montate mai multe corpuri radiante în aceeaşi încăpere poate fi folosit panoul de control.

Despre caldură

Caldura obtinuta prin unde infrarosii este mai importanta pentru organismul uman decat caldura aerului obtinuta intr-un mod obisnuit. Acest tip de incalzire are efecte benefice asupra psihicului si fizicului uman, imbunatateste starea generala, mai ales in cazul persoanelor in varsta, si in cazul copiilor sau bebelusilor.

Contact

Tel: 0727.742.258;  0748.533.163
E-mail:office@listec.ro

This template downloaded form free website templates