Mocheta încălzitoare

Cu putere mare şi consum de energie foarte redus, aceste covoare flexibile furnizează căldură confortabilă în zona picioarelor, care asigură o senzaţie plăcută de bunăstare. Special dezvoltat pentru camere de recreere/relaxare şi  în zonele cu animale de companie. Cu producţia lor de disipare mare, aceste covoare asigură căldura rapid şi eficient.  Mocheta se potriveşte în orice cadru este de culoare gri şi rezistă la uzură. Covorul încălzit areîin mod natural un limitator de temperatură pentru protecţia împotriva supraîncălzirii în caz de erori de operare.

Caracteristici:
-  230 volţi, aprox. 2 m lungime, cablul de conectare are ştecher plat şi buton  pornit / oprit.
- Culoare antracit.

 Mocheta încălzitoare pentru încălţăminte

HEAT MASTER 100x30 cm 40 W
Description: http://del.ro/images/stories/mocheta_incalzitoare2.jpg

Dacă pantofii au devenit umezi sau uzi din cauza ploii, ninsoarii sau transpiraţiei, aceştia ar trebui să fie uscaţi încet. În cazul în care umiditatea este eliminată prea repede , pielea şi alte materiale devin dure şi casante. Prin urmare, nu este recomandat să se usuce încălţămintea direct lângă o sursă deîncălzire standard.
În acest sens mocheta Master Heat este răspunsul! Degajarea de căldură constantă îndepărtează încet umiditatea de la pantofi astfel că nu este nevoie să fie umplută încălţămintea cu hârtie/ziar.
Deformaţiile (efectul banană) şi îmbătrânirea prematură a materialului sunt împiedicate şi astfel fac pantofii să dureze mai mult. Când vii acasă, pur şi simplu laşi pantofii pe mocheta încălzitoare Heat Master, iar  în dimineaţa următoare beneficiaţi de comfortul încălţămintei uscate.

HEAT MASTER  60x30 cm 25 W
Description: http://del.ro/images/stories/mocheta_incalzitoare1.jpg

Despre caldură

Caldura obtinuta prin unde infrarosii este mai importanta pentru organismul uman decat caldura aerului obtinuta intr-un mod obisnuit. Acest tip de incalzire are efecte benefice asupra psihicului si fizicului uman, imbunatateste starea generala, mai ales in cazul persoanelor in varsta, si in cazul copiilor sau bebelusilor.

Contact

Tel: 0727.742.258;  0748.533.163
E-mail:office@listec.ro

This template downloaded form free website templates