Pompe de caldura - tehnologie aer-apa

Aerul de afara este o sursa de energie inepuizabila si gratuita chiar si pe timpul iernii. Incalzirea aeroterma de tip aer-apa are ca principiu captarea energiei aerului si transformarea acesteia in caldura prin intermediul unei pompe de caldura.
Un sistem de incalzire aeroterma este compus din captatorii externi, circuitul de incalzire din interiorul locuintei (incalzire prin pardoseala, radiatoare), cele doua parti componente fiind interconectate prin intermediul unei pompe de caldura.

Incalzire aeroterma - tehnologie aer-apa

Description: Pompe de caldura

•    Pompele de caldura Atmos pot fi instalate indiferent de locatie sau teren. Sistemul extrage o cantitate de caldura prezenta in aerul de afara si poate functiona pana la o temperatura a aerului de afara de -15°C.

•    Caldura este transferata prin intermediul agentului refrigerent care circula prin colectorul de aer montat in afara locuintei (montat fie pe perete, fie pe suport la nivelul solului) si circuitul hidraulic de distributie din interiorul locuintei.
•    Circuitul hidraulic de distributie este asigurat printr-o incalzire prin pardoseala cu tuburi din polietilena reticulara (PER) asigurand o repartitie uniforma a caldurii in casa. In anumite conditii caldura poate fi distribuita si printr-un sistem de ventiloconvectoare sau de radiatoare de temperatura scazuta.
[Descarca PDF]

 

Despre criza energiei

Astazi, aproximativ 1.6 miliarde de oameni traiesc fara o sursa constanta de energie electrica.
Costurile de producere a energiei  vor creste permanent in urmatorii ani de zile, este un lucru cert. Este destul de probabil ca intreruperile de furnizare a curentului electric sa devina evenimente obisnuite. Nesiguranta asigurarii permanente a energiei si a cresterii costurilor ne obliga la actiune acum!

Contact

Tel: 0727.742.258;  0748.533.163
E-mail:office@listec.ro

This template downloaded form free website templates