Pompe de caldura pentru producerea apei calde menajere (ACM)

Description: pompe caldura apa calda

Apa calda menajera: apa calda la un pret minim

•    Sofath ofera o gama de pompe de caldura independente, dedicate producerii apei calde menajere pe tot parcursul anului. Acestea produc apa calda folosindu-se de energia captata din aer sau pamant, profitand de temperatura ridicata a agentului refrigerant (R134A) care circula printr-o retea de conducte localizate in jurul boilerului pentru apa calda.

ACM – 300 L optional

Description: pompe caldura apa calda menajera

•    Cu ajutorul acestui produs pentru apa calda, cuplat la instalatia de incalzire Sofath, puteti face economii substantiale. Atat timp cat pompa de caldura functioneaza (incalzind sau racind), este produsa apa calda fara nici un cost aditional. Pompa de caldura realizeaza si aceasta functie prin intermediul unui sistem conectat direct la compresorul legat la instalatia de apa calda.

ACM – GÉOSOLAIRE® 300 L

•    In situatia in care pompa de caldura este oprita, sistemul ce produce apa calda (sistem ce foloseste energia geotermica, solara sau electrica) poate incalzi boilerul pentru apa calda menajera printr-o conexiune la panoul solar, in cazul in care radiatia solara este suficienta. In caz contrar, rezistenta electrica va suplini lipsa de energie.

Description: pompa caldura apa calda

ACM – Pompa de caldura Integral 200 L AER/GEO

•    Pompa compacta (unitate singulara) pentru incalzirea apei este disponibila in doua versiuni – GEO (captator orizontal) si AER (ventilator/captator de aer) – si are integrat un boiler de 200 L si o unitate de control electronica, cu scopul de a produce apa calda menajera.

ACM – Pompa de caldura Independent 300 L GEOa.

Description: pompe caldura incalzire apa

•    Intreaga cantitate de apa calda necesara pe parcursul unui intreg an este produsa prin intermediul unei unitati independente termodinamice (MI 134) care recupereaza energia captata din subteran: o suprafata de aproximativ 30 m2 de captatori ingropati orizontal este suficienta pentru un boiler de 300 de litri. Consumul anual de energie este de aproximativ 1900 – 2200 kWh.

 

Despre criza energiei

Astazi, aproximativ 1.6 miliarde de oameni traiesc fara o sursa constanta de energie electrica.
Costurile de producere a energiei  vor creste permanent in urmatorii ani de zile, este un lucru cert. Este destul de probabil ca intreruperile de furnizare a curentului electric sa devina evenimente obisnuite. Nesiguranta asigurarii permanente a energiei si a cresterii costurilor ne obliga la actiune acum!

Contact

Tel: 0727.742.258;  0748.533.163
E-mail:office@listec.ro

This template downloaded form free website templates