Sisteme solare cu captatoare plane - Megasun

Sisteme solare termosifon cu circuit inchis

Description: Sisteme solare cu circulatie normala

•    Sistemele solare pentru apa Megasun sunt incalzitoare cu circuit inchis cu circulatie naturala. Performantele modulului sunt crescute datorita agentul termic special "SOLATHERM", utilizat in circuitul inchis, acest agent termic protejandu-l totodata impotriva inghetului si a depunerii sarurilor in interiorul tevilor colectorului.
•    Circuitul închis, în care circulă agentul termic, este independent şi nu comunică cu rezervorul de stocare a apei. Economia de energie care se poate realiza cu încălzitorul solar de apă MEGASUN depinde de consumul de apă caldă, de utilizarea rezistenţei electrice şi de condiţiile climatice locale. În condiţii climatice favorabile, energia economisită poate să ajungă până la 100%.

 

Manual de instalare: [PDF]

 

Sisteme solare cu circuit fortat

Description: Sisteme solare cu circulatie fortata

•    Sistemele Megasun cu circulatie fortata sunt probabil cele mai eficiente instalatii termice solare, dispunand de urmatoarele caracteristici: eficienta ridicata, usurinta in instalare, randament foarte ridicat, putand fi livrate cu schimbator de caldura cu o serpentina in boiler (VS - BL1) pentru conectare la colectorul solar, sau cu doua serpentine la boiler (VS - BL2) pentru conectarea la colectorul solar si la centrala termica existenta.
•    Fiecare sistem poate fi livrat cu o rezistenta electrica cu termostat de 2kW pana la 4kW.

 

Manual de instalare: [PDF]

 

Despre criza energiei

Astazi, aproximativ 1.6 miliarde de oameni traiesc fara o sursa constanta de energie electrica.
Costurile de producere a energiei  vor creste permanent in urmatorii ani de zile, este un lucru cert. Este destul de probabil ca intreruperile de furnizare a curentului electric sa devina evenimente obisnuite. Nesiguranta asigurarii permanente a energiei si a cresterii costurilor ne obliga la actiune acum!

Contact

Tel: 0727.742.258;  0748.533.163
E-mail:office@listec.ro

This template downloaded form free website templates