Sisteme solare cu captatoare plane - Astersa

Sisteme solare compacte


Sisteme solare termosifon cu circuit inchis

Description: sisteme solare termosifonice

•    Sistemele solare termosifon sunt cele mai potrivite pentru locuintele din regiuni cu climat temperat sau cald. Productia ridicata de apa calda a acestor sisteme se datoreaza calitatii ridicate si eficientei diferitelor elemente componente.
•    Instalatia are un circuit inchis, care se face prin curgere normala, datorita diferentei de temperatura dintre straturile cald si rece din interior. Dilatarea fluidului prin intermediul caruia se face transferul de caldura, datorita cresterii temperaturii, este absorbita in totalitate de un vas de expansiune situat sub invelisul acumulatorului.
•    Aceste sisteme nu consuma energie electrica, iar kitul include toate componentele ce urmeaza a fi interconectate, garantand astfel o functionare corecta, performanta ridicata si o durata mare de viata. Instalarea se face usor, repede si nu necesita intretinere.

 

Caracteristici tehnice: [PDF]

 

Sisteme solare cu circuit fortat

Description: sisteme solare circuit fortat

•    Sistemul solar Astersa cu circuit fortat este cea mai buna optiune pentru locuintele situate in regiuni calde sau reci. Productia ridicata de apa calda a acestor sisteme se datoreaza calitatii ridicate si eficientei diferitelor elemente componente.
•    Sistemul este alcatuit dinr-un boiler de acumulare prevazut cu un schimbator de caldura cu suprafata mare, un sistem solar cu captatoare plane, statia solara si toate elementele de siguranta, de expansiune si fluidul circuitului hidraulic.
•    Instalarea se face rapid si usor, iar optiunile arhitecturale permit instalarea acestuia pe orice tip de acoperis.

 

Caracteristici tehnice: [PDF]

 

Sisteme solare Drain-back

Description: sisteme solare drain back

•    Sistemul solar Astersa de tip Drain-back este cea mai buna optiune pentru locuintele situate in regiuni calde sau reci. Productia ridicata de apa calda a acestor sisteme se datoreaza calitatii ridicate si eficientei diferitelor elemente componente.
•    Sistemul este alcatuit dinr-un boiler de acumulare prevazut cu o serpentina cu suprafata mare prevazuta cu vas de expansiune si termostat diferential, un sistem solar cu captatoare plane si toate elementele de siguranta ale circuitului hidraulic.
•    Aceste sisteme nu consuma energie electrica, iar kitul include toate componentele ce urmeaza a fi interconectate, garantand astfel o functionare corecta, performata ridicata si o durata mare de viata. Instalarea se face usor, repede si nu necesita intretinere.

 

 

Caracteristici tehnice: [PDF]

 

Captatoare solare


Description: sisteme solare termosifonice

•    Captatoarele solare Astersa sunt acoperite cu o folie de cupru absorbanta, supusa unui tratament selectiv Bluetec, fiind sudata cu ultrasunete, aceasta din urma realizandu-se prin inductie. Rama este fabrica din aluminiu anodizat, iar invelisul de protectie din sticla securizata si antireflexa. Partea din spate a panoului este confectionata din polietilena rezistenta la temperaturi ridicate.
Tipuri de captatoare solare:
AS-1.8 M Caracteristici tehnice: [PDF] 
AS-2.0 M Caracteristici tehnice: [PDF] 
AS-2.4 M Caracteristici tehnice: [PDF] 
AS-2.6 M Caracteristici tehnice: [PDF] 

 

Despre criza energiei

Astazi, aproximativ 1.6 miliarde de oameni traiesc fara o sursa constanta de energie electrica.
Costurile de producere a energiei  vor creste permanent in urmatorii ani de zile, este un lucru cert. Este destul de probabil ca intreruperile de furnizare a curentului electric sa devina evenimente obisnuite. Nesiguranta asigurarii permanente a energiei si a cresterii costurilor ne obliga la actiune acum!

Contact

Tel: 0727.742.258;  0748.533.163
E-mail:office@listec.ro

This template downloaded form free website templates