Panouri fotovoltaice Schott

Energia solara poate fi utilizata foarte usor – cu ajutorul unui sistem fotovoltaic. Acest tip de sistem converteste lumina de la soare in electricitate, pe toata durata anului, cu precizarea ca doar sistemele fotovoltaice de inalta calitate, ce produc energie electrica pe parcursul unui timp indelungat, sunt profitabile. Modulele solare Schott se axeaza pe calitate fara compromisuri, garantand performante ridicate pe o perioada lunga de timp.

Panouri solare Thin film

Tehnologia ASI thin film este rezultatul unei experiente indelungate si a standardelor moderne de fabricare.

•    Modulele fotovoltaice SCHOTT ASI cu tehnologie Thin-film garanteaza un randament de producere a energiei mai ridicat decat in cazul celorlalte tehnologii. Acest tip de panou a fost premiat pentru numarul independent de studii si pentru durata de viata. Modulul SCHOTT ASI este conceput - de la cadru la caseta de conexiune - pentru a asigura o eficienta maxima integrarii sistemului.
•    Studii independente au demonstrat ca in conditii real nefavorabile de functionare, precum zile innorate, acest tip de tehnologie are o eficienta mai ridicata (watt/ora) decat media altor sisteme.
•    Modulele SCHOTT ASI ‘made in Germany’ sunt proiectate pentru performanta si o durata de viata maxima!

Caracteristici tehnice: [PDF]

 

Panouri fotovoltaice policristaline

Panouri fotovoltaice SCHOTT POLY 175

•    Panourile fotovoltaice SCOTT POLY 175 concepute pentru instalarea pe acoperis, sunt proiectate pentru utilizarea pe termen lung datorita performantelor ridicate.
•    Celulele solare policristaline utilizate sunt strict testate pentru a se obtine o toleranta exceptionala, in ceea ce priveste puterea scazuta. Costurile de cablare sunt minimizate datorita unei rezistente crescute la curent invers.
•    Aceste panorui fotovoltaice prezinta o rezistenta mecanica mare datorita ramei din aluminiu, suportand o presiune exercitata de 550 kg per metru patrat.

 

Caracteristici tehnice[PDF]

 

Panouri fotovoltaice SCHOTT POLY 225

•    Celulele solare cristaline de 6 inch de inalta calitate asigura un randament maxim de energie.
•    Cadrul de aluminiu si preinstalarea cablului cu conectorii Tyco asigura instalarea usoara si rapida.
•    Panoul clasa de siguranta II este configurat pentru sistemul de tensiune de pana la 1000 de V. Este potrivit pentru sisteme grid-conectate.

 

Caracteristici tehnice[PDF]

 

Panouri fotovoltaice SCHOTT POLY 280/290

•    Panourile fotovoltaice SCHOTT POLY 280 sunt realizate pentru a indeplini cele mai ridicate pretentii in materie de calitate si aspect.
•    Utilizarea sticlei stratificate asigura o lunga si exceptionala durata de viata panourilor solare.
•    Datorita standardelor inalte ale metodelor de productie si a stratului aditional de sticla, aceste panouri sunt extrem de robuste nu numai in fata influentelor climatice nefavorabile ci si in prezenta poluantilor din aer (de exemplu amoniacul)..

 

Caracteristici tehnice[PDF]

Despre criza energiei

Astazi, aproximativ 1.6 miliarde de oameni traiesc fara o sursa constanta de energie electrica.
Costurile de producere a energiei  vor creste permanent in urmatorii ani de zile, este un lucru cert. Este destul de probabil ca intreruperile de furnizare a curentului electric sa devina evenimente obisnuite. Nesiguranta asigurarii permanente a energiei si a cresterii costurilor ne obliga la actiune acum!

Contact

Tel: 0727.742.258;  0748.533.163
E-mail:office@listec.ro

This template downloaded form free website templates